Top Guidelines Of Youtube İzlenme Uygulaması

Wiki Article

Satın aldığınız abone sayılarınızda ilerleyen zaman içerisinde herhangi bir azalma yaşanması mümkün değildir. Aksi bir durum yaşanması halinde sitemiz sizlere %a hundred telafi garantisi sunar.

 Marka değerinizin artmasına önemli bir katkı sunan abone artışı ile çOkay daha geniş kitlelere aynı anda ulaşabilir ve kendinizi ispat edebilirsiniz. Youtube üzerinde istediğiniz sonuçlara ulaşmak güven duygunuzun artmasında da ciddi bir yere sahiptir.

Ayrıca web sitemizde sizin için otomatik olarak bir hesap oluşturmak için e-posta adresinizi alıyoruz. Hesabınız oluşturulduktan sonra bu hesaba giriş yapmış olacaksınız.

İçerik üreticileri zaman zaman abonelerini satın almaktadır. Satın almaya karar verdikleri anda akıllarına ilk olarak Youtube abone satın alırsam aboneler aktif olur mu? sorusu gelir. Sorumuzun cevabı ile birlikte neden satın almaya başvurulduğunu da almak gerekir.

Dünya genelinde sosyal medya platformlarının geniş kitlelerce kullanılması ardından, sosyal medya üzerinden para kazanmada oldukça popüler hale gelmiştir. Kişiler evlerinde oturduğu yerden para kazanma arzusundadırlar. Para kazandıran uygulamalar listesinde ilk ve en popüler olanıda Youtube’dir.

Abone nasıl arttırılır? Doğal yollarla abone arttırmak oldukça zor ve uğraştırıcı bir işlemdir. Onun yerine 444Takip üzerinden abone satın alabilirsiniz.

Siparişinizi oluşturduğunuz andan tamamlanasıya kadar destek ekibimiz ile iletişim halinde süreci Web bir şekilde göreceksiniz. Sizlere gönderdiğimiz aboneler devamı one ila 24 saat içerisinde tamamlanmaktadır. Siparişiniz tamamlandıktan sonra eğer bir gecikme meydana gelirse, iletişim sayfamızdan destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Bu satın alınan Youtube aboneleri düşer mi sorusunun bir noktada yanıtı oluyor. Ancak yine de bu düşüşe sebep olan faktörlere de mercek tutmak gerekli. Eğer bir bot kullanıyorsanız ya da abone satın alma işleminde bot hesaplar tercih ettiyseniz bu er ya da geç algoritma tarafından tespit edilecektir.

Fakat doğru orantılı olacağını söylemek yanlış bir söylem olacaktır. Abone sayısını arttırmak için online video paylaşımlarınızın zamanlarını belirli saatte paylaşcouldı deneyebilirsiniz. Aynı saatte paylaşım yapmak abonelerinizin ilgisini çekecek ve onları heyecanlandıracaktır. Paylaşımlarınızın sıklığı arttığında insanlar için videolarınızı izlemek alışkanlık haline gelecektir. İçeriklerinizin düzenli olduğunu gören izleyiciler abone olmak isteyecektir.  Böylece izlenme sayınızda da bir artış olacaktır.

Belirli abone eşiklerine ulaşıldığında Youtube tarafından sunulan plaketler vardır. Önemli mihenk taşlarından birisi olarak anılan plaket ise a hundred bin plaketidir. Eğer 100 bin aboneye ulaşırsanız direkt olarak Google tarafından sizing bu plaket ulaştırılacaktır.

Kullandığınız thumbnailler yani online video öncesi küçük fotoğrafların sağ alt köşesine markanızı belirticek şekilde koyarsanız kullanıcılar sizin kanalınızı takip eder ve daha çOkay izlenim alırsınız.

Farklı seçenekler dahilinde müşterilere sunulan ve onların Youtube dünyasında ön planda olmasını olanaklı hale getiren Youtube abone paketleri kapsamında farklı hizmetler sunulmakta olup bu hizmetlerden bir tanesi de canlı destektir.

Kanalınızın youtube abone sayısı arttıkça videolarınız organik youtube arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer alma şansı yakalar.

Kanalınıza abone olan aboneler gerçek olduğundan dolayı abonelikten çıkma ihtimalleri her zaman vardır. Youtube abone satın al işlemlerinden sonra satın aldığınız serviste eğer ki telafi desteği var ise düşme veya azalma durumunda bizlere sitemizdeki iletişim formu veya whatsapp destek hattı üzerinden ulaşarak telafiye alınması için bilgi verebilirsiniz.

Report this wiki page